کد خبر 155255
تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۱
به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری دانشجو، زیارت ائمه معصومین (ع) آداب خاصی دارد که در کتب دینی به آن اشاره شده است. یکی از منابع با ارزشی که می توانیم از آن به عنوان الگو برای انجام بهتر زیارت و آداب خاص آن بهره ببریم، نحوه زیارت عالمان دینی و کسانی است که سلسله مراحلی از عرفان را طی کرده و مقرب درگاه احدیت می باشند.
 
مقام معظم رهبری از جمله شخصیت های دینی است که اعتقاد و تمسک خاصی به اهل بیت و همچنین زیارت بارگاه های شریف این بزرگواران دارد و قطعا توجه ایشان به مسائل خاصی از زیارت قبور ائمه جای تامل و دقت بیشتری برای سایر زائرین این مکان های شریف خواهد داشت.
 
سید عیسی میرابراهیمی سال 1371 جامه خادمی به تن کرده است و بیش از 20 سال است که در حرم مطهر حضرت معصومه(س) به خدمت مشغول مي باشد و در حال حاضر در معاونت انتظامات فعالیت می نماید. در ادامه، اين خادم بخش هایی از خاطراتي كه با دیدگان خود مشاهده کرده است، برای ما تعریف می کند.
 
نحوه انجام اعمال زیارت مقام معظم رهبری را تا به حال مشاهده کرده اید؟
 
بنده دو بار نحوه زیارت ایشان را از نزدیک مشاهده کرده ام. حضرت آقا معمولا از بالای سر حضرت وارد شده و در آنجا به نماز می ایستند. پس از اقامه نماز به سمت ضریح مطهر رفته و زیارت کرده و سپس به بالای سر باز گشته و روی سجاده ای که روی آن نماز گزارده بودند، به تلاوت قرآن و زیارت نامه می پردازند.
 
ایشان مدت زمان کمتری را نسبت به دیگر بزرگان در حرم مطهر به زیارت می پردازند؛ به دلیل اینکه قبل از ورود رهبری اطراف ضریح را خالی می کنند، حضرت آقا اعمال زیارت خود را سریع تر بجا می آورند تا مزاحمتی برای مردم به وجود نیاورده و مردم اذیت نشوند. زیارت مقام معظم رهبری حدود 20 دقیقه به طول می انجامد.
 
 حضرت آقا از کدام قسمت وارد حرم مي شوند و آیا اعمال دیگری نیز انجام می دهند؟
 
مقام معظم رهبری از طرف قبر آیت الله بروجردی وارد می شوند و اولین کاری که انجام می دهند این است که بالای سر تک تک قبور مراجع و بزرگانی که در حرم مطهر دفن می باشند، ایستاده و فاتحه ای ذکر می کنند و پس از آن به زیارت حضرت معصومه(س) مشرف می شوند.
 
علیرضا امینی پور، مسئول انتظامات شبستان حرم حضرت معصومه(س) و یکی دیگر از خادمینی است که بیش از 21 سال در این آستانه مقدسه مشغول به خادمی است. پای صحبت دل این خادم می نشینیم و وي از مهمترین اتفاق زندگی اش که با عنایت حضرت راهنمایی شده است، برایمان می گوید:
 
حدود 6 سال در بخش درمانگاهی حرم مشغول به فعالیت بودم و آن جا را برای خود به عنوان محلی برای کار و فعالیت و همچنین گذران زندگی می دانستم. از بنده درخواست شد تا محل خدمتم را تغيير دهم و به بخش فرهنگی انتقال پیدا کنم. من نیز که سال ها در این قسمت فعالیت می کردم، احساس ناخوشایندی از این تغییر پیدا کردم و این احساس به آن جا رسید که تصمیم گرفتم از حرم مطهر خارج شده و به کار و شغل دیگری بپردازم.
 
به دلیل این که در خانواده مذهبی بزرگ شده بودم، تصمیم گرفتم که استخاره ای کرده و از این طریق مسیر زندگی خود را که در دوراهی قرار گرفته بودم، انتخاب کنم. یکی از شب ها به حرم آمده و قرآنی را برداشته و به یکی از روحانیانی که در مسجد بالاسر به زیارت مشغول بود، برای استخاره تقدیم کردم.
 
(خادم لحظه ای مکث کرده و اشک چشمش را فرا می گیرد و با صدایی لرزان روایت خود را ادامه می دهد) جواب استخاره را که شنیدم از عمل و تصمیم خود شرمنده شدم. در جواب استخاره بخشی از داستان رانده شدن حضرت آدم و حوا از بهشت آمده بود و آن روحانی به بنده گفت «نمی دانم برای چه کاری استخاره گرفته ای ولی تعبیر استخاره شما این است که مراقب باش که بهشت را از دست ندهی».
 
(قطره ای اشک از گوشه چشم این پیر غلام جاری شد و لرزان از چین و چروک صورتش غلطید و بر زمین افتاد) بعد از این استخاره از عمل و تصمیم خود شرمنده شده و با چشمی اشک بار خدمت خانم حضرت معصومه(س) رفته و خدمت در این مکان را برای همه زندگی خود انتخاب کردم.
 
از آن روز به بعد، نیت خود را عوض کرده و مسیر زندگی خود را با این خاندان گره زدم. حدود 12 سال مسئول کتابخانه حضرت بودم و چند سالی است که در بخش انتظامات شبستان های حرم مشغول خدمت می باشم. الحمدلله هر چیزی که نیاز داشتم از کرم این خانم دریافت کردم و از زندگی ام راضی هستم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس